Hirdetés

Történeteket mesél a Google+ Stories



|

Az új szolgáltatás diavetítés helyett élménybeszámolót készít a fotóinkból.

Hirdetés

A nyaralási szezon kezdete előtt ma hivatalossá vált a Google+ közösségi szolgáltatás Stories funkcionalitása. A modul a meglévő fotókezelőt egészíti ki, a keresőcég új fejlesztésének célja valamiféle gerinc mentén összefűzni és prezentálni a képeket.
 

Hirdetés


Ehhez a vállalat a fotók metaadatait, tartalmát és szöveges leírását próbálja felhasználni: jó esetben a Stories képes összekapcsolni az azonos sorozatba tartozó képeket, majd időrendbeli sorrendbe szervezi őket, az átmenetekkor időpontokat és térképeket jeleníthet meg. Az ötlet megértéséhez érdemes megtekinteni ezt és ezt a történetet.


A Google+ Stories további érdekessége, hogy teljesen automatizált módon működik, azaz a fotók feltöltése után egyszer csak megjelennek, az utólagos szerkesztésükre és törlésükre bármikor lehetőség nyílik. A Stories által generált történetek első körben ezen a héten a közösségi szolgáltatás webes és androidos verzióiban válnak megtekinthetővé, de hamarosan természetesen Apple iOS-en is megnézhetőek lesznek majd a prezentációk.


(Forrás: Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.