Hirdetés

Tovább csúszik a Nokia N8 megjelenése



|

Szeptember vége helyett csak valamikor jövő hónapban kezdődhet el a telefon értékesítése.

Hirdetés

A finn gyártó összes készüléke közül egyértelműen az N8-cal foglalkoztunk a legtöbbet az április végi bejelentése óta. Az eltelt hónapok alatt a hivatalos képeken felül kaptunk még videókat az operációs rendszer új funkcióiról, és a kamerájának remek minőségről is meggyőződhettünk már.

 

(A képre kattintva galéria nyílik)


Szerencsére július végén a Nokia egy újabb sajtóesemény keretén belül lehetőséget teremtett az első  személyes tapasztalatok megszerzésére, amelyek ugyan pozitívak voltak, azonban a puding próbája előtt nem kívánunk kőbe vésett véleményt alkotni.


A lényegre térve: az N8 számos országban előrendelhető egy ideje, elvileg a hónap végén kezdődött volna el a kiszállítása. Sajnos a premier most már hivatalosan is elmarad - a finnek az utolsó pillanatban úgy döntöttek, hogy csúsztatják a debütálást néhány héttel, ugyanis szeretnének elvégezni még néhány végső simítást a szoftveren. A legfrissebb ígéret szerint az okostelefon október folyamán kerülhet piacra, és a halasztásnak köszönhetően a tulajok már alapvetően jobb „felhasználói élményben" részesülnek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.