Hirdetés

TriDef-es IdeaPad a Lenovótól



|

Relatíve olcsón debütál a szórakoztatásra kihegyezett noteszgép.

Hirdetés

A kínai gyártó tegnap bejelentette az IdeaPad Y560d jelzésű notebookját, amely érdekessége a TriDef-tehnológiát támogató, 15,6 colos / 1366×768 pixeles kijelzője - egyszerűen szólva 3D-s, szemüveggel a támogatott videók és játékok „kiléphetnek" a megjelenítő síkjából.

 

 

A típus június végétől kezdve lesz kapható, a legolcsóbb konfiguráció ára 1200 dollár (271 ezer forint) körül lesz. Pontos modelleket még nem adtak meg, de a választható központi egységek kavalkádjában a Core 2 Duo-tól a Core i7-ig elvileg minden megtalálható, melléjük pedig maximum 8 GB DDR3-mas memória társítható.

 

A grafikus vezérlő dolgában már nincs opció, a tájékoztatás szerint mindegyik modell ATI Mobility Radeon HD 5730-as alrendszerrel fog érkezni. A merevlemez kapacitása gyárilag legfeljebb 500 GB lehet, a szokásos DVD-írót pedig akár Blu-Ray-meghajtóra is ki lehet cseréltetni.

 

Portok: 3× USB 2.0, 1× USB/eSATA kombó, RJ-45, D-SUB, HDMI, 2× mini Jack. Nyilván az alapfelszereltség része a kártyaolvasó, a webkamera, és a Wi-Fi-vezérlő, azt viszont nem tudni, hogy Bluetooth és 3G-modem kérhető lesz-e.

 

A Windows 7 operációs rendszerrel érkező Lenovo IdeaPad Y560d méretei: 380 × 255 × 20-33 mm, a tömege vélhetően 6 cellás akkuval együtt 2,7 kg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.