Hirdetés

Trust Exos 3D - szerezd meg egy előfizetéssel



|

Év végi akciónk részenként a prémium PC World előfizetők a Trust belépőszintű VR-szemüvegét is megkaparinthatják az 1 TB tárhely, és friss Office kliensek mellett.

Hirdetés

A PC World 25. születésnapja alkalmából választható ajándékként a Trust Exos 3D VR-szemüveget most a prémium előfizetés részeként is megvásárolhatod, 26 980 forintért. A csomagba a 12 PC World magazinon felül egy ajándék póló, FSP powerbank, 1 TB online tárhely, Office 365 Personal előfizetés, éves licenccel rendelkező vírusvédelem, és többek között egy professzionális rendszertakarító is került. A megtakarítás több mint 72 ezer forint. További részletek: pcworld.hu/elofizetes. Mire képes a virtuális valóság headset? Megmutatjuk neked.

Masszív plasztikborítást kapott a Trust Exos 3D nevű szemüvege, amelynek telefontartó előlapját erős mágnesek tarják stabilan. A rögzítőtálcák 6 hüvelykes modelleket képesek befogadni, a méretes kijelző és természetesen a minél nagyobb felbontás pedig itt kifejezetten előnyös lehet. A térhatást kínáló bifokális lencsék állapotát több módon is a szemünkhöz igazíthatjuk, a készülék oldalán található tekerők segítségével előre és hátra mozgathatjuk a telefont tartó rekeszt, míg az eszköz felső részén elterülő tárcsával oldalirányban közelíthetjük és távolíthatjuk a szemünk előtt pihenő üvegfelületet. Bár az eszköz dedikált áruházzal nem rendelkezik, a Cardboard appot és a hozzá kapcsolódó tartalmakat viszonylag jól képes kezelni.



Ezzel együtt kontroller és érintési felület hiányában igazán csak a 360-as videók és az interaktív történetmesélést kínáló alkalmazások, valamint a különféle VR-élmények során fogjuk gondtalanul élvezni a modell használatát. Persze Bluetooth-vezérlő csatlakoztatását követően már a játékok irányába is könnyedén nyithatunk. A levehető előlapnak köszönhetően kameránk élőképét is megjeleníthetjük a kijelzőn, ily módon a kiterjesztett valósághoz kapcsolódó térhatású tartalmakat is képes az eszköz a kijelzőre küldeni. Szerencsére hosszabb ideig is gond nélkül viselhetjük a szemüveget, mert az arcunkkal érintkező részén kipárnázott, bőrhatású szegélyek garantálják a kényelmet, azonban a gyártó felhívja a figyelmet a csomagban mellékelt leírásban arra, hogy érdemes 30 perc használat után egy kis szünetet tartani. Viszonylag olcsón belevághatunk a VR-eszközök felfedezésébe, ha a Trust Exost választjuk, a modellt ugyanis 10 ezer forint környékén már beszerezhetjük.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.