Hirdetés

Új 3G telefonok a Vodafone kínálatában



|

Hirdetés

A Sony Ericsson V630i modellje egy új walkman telefon, amelyet a Vodafone számára fejlesztettek ki. A készülék ötvözi a mobiltelefonok és a médialejátszók előnyeit, emellett nagysebességű 3G kommunikációra képes. A Samsung ZV40 készüléke szintén exkluzív a Vodafone kínálatában, a kis kinyitható telefonban nagy kapacitással, hiszen 350 óra készenléti idővel illetve 2 megapixeles kamerával rendelkezik. Mindkét forgalomba kerülő telefon alkalmas a Vodafone Magyarország által nyújtott 3G szolgáltatások és a Vodafone Live! igénybevételére. A készülékek akciós áron már kaphatók a Vodafone üzleteiben és viszonteladóinál. Érdemes az új generációs mobilok mellé a Vodafone Tripla Multimédia vagy a Vodafone 200 Multimédia csomagot előfizetni, hiszen egyrészt az akciós árakon túl további, akár 16.000 forintot meghaladó kedvezménnyel vásárolható meg a készülék, másrészt a mobilszélessáv használatának költségei is alacsonyabbak, tervezhetőbbek ezekben a csomagokban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.