Hirdetés

Új funkció a Google Now-ban



|

A Google Now új ébresztési funkciót kap. Nem kell félni, hogy elalszunk a metrón, és túlmegyünk azon a megállón, ahol le kell szállnunk.

Hirdetés

Valószínűleg mindenkivel előfordult már az, hogy egy tömegközlekedési eszközön elaludt, miközben haladt a célja felé. Ez Budapesten még kisebb probléma, hiszen alapvetően rövidek a távolságok, de New Yorkban például, ahol két metrómegálló akár negyed órára is lehet egymástól, már okozhat gondot. A fenti kép, melyet Jose Antonio Navas készített, tipikus jelenség a New Yorki metróhálózaton.

Hirdetés

Az újabb Android telefonok tulajdonosai örülhetnek emiatt, hiszen ha minden igaz, egy olyan frissítés fog érkezni, amelyben a kedvenc tömegközlekedési megálló helyet megadva, GPS koordináták segítségével és az utazási idő kiszámításával időben felébreszti a telefon tulajdonosát. Kellemes és hasznos funkció, nem igaz? Több információ egyelőre nem áll rendelkezésre, de valószínűleg Android 4.3-től felfelé jelenik meg majd a lehetőség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.