Hirdetés

Újabb hivatalos fotókon csodálható meg a OnePlus 9 Pro



|

A nagy bemutatóra még várnunk kell egy kicsit, de azért már most megleshetjük a dizájnt.

Hirdetés

Még a hónapban részletesen is megismerhetjük a OnePlus 9-es szériáját, hiszen a tervek szerint jövő héten kerül megrendezésre az az esemény, amely során a kínai vállalat hivatalosan is bemutatja nekünk a friss mobiljait.

A cég vezérigazgatója, Pete Lau már korábban hozott nekünk egy pici információmorzsát, és nemrég ismét hivatalos forrásból érkezett némi friss anyag, amire mindenképp érdemes ránézni, ha már tűkön ülve várnátok az új készülékek indulását.

Hirdetés

A OnePlus UK Twitter-oldalán jelent meg egy bejegyzés, ami négy olyan képet is tartalmaz, amelyeken picit részletesebben is szemügyre vehetjük, milyen dizájnt kap a OnePlus 9 Pro. Egészen pontosan a Morning Mist fantázianevű variánst csodálhatjuk meg, ami elég letisztultnak tűnik, így a minimalista kinézetet előnyben részesítők számára jó választás lehet majd.

Egyelőre tehát ennyivel kell beérnünk, de március 23-án érdemes lesz követni a híreket, hiszen jó eséllyel sok újdonságot hoz nekünk a OnePlus.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.