Hirdetés

Újabb módon válnak telepíthetővé az androidos appok



|

A Google keresési találataiban is feltűnt az installáció lehetősége.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt a Google nagy meglepetésre megkezdte az androidos alkalmazások telefonokra való streamelésének tesztelését, ezzel a funkcióval egyes programokat a konkrét telepítésük nélkül is képesek lesznek használni a fogyasztók. A lehetőség szélesebb körű elérhetővé válásáig a vállalat persze nem riad vissza a konvencionálisabb stratégiáktól sem, csak hogy rábírja az androidosokat a lehető legtöbb program kipróbálására.

Hirdetés


Az Android Police beszámolója alapján most már biztosra vehető, hogy a keresésre használható Google alkalmazás (ennek a widgetét lehet kirakni a kezdőképernyőre) közvetlen programtelepítési lehetőséget fog nyújtani. A felhasználónak csak rá kell keresnie egy programra, mire a keresési találatok tetején meg fog jelenni a szoftver installációjának lehetősége, így telepítési szándék esetén nem kell átváltania a Play Áruház alkalmazásra.Nem világmegváltó funkció, ráadásul a böngészőből keresve nem jelenik meg a Telepítés gomb, de azért ügyes simítás.


(Nyitókép: Jan Persiel)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.