Hirdetés

Újabb Tango-alapú Lenovo hardver közelít



|

A Phab 2 Pro után újabb Tango-alapú okostelefonnal áll majd elő a Lenovo.

Hirdetés

A Phab 2 Pro volt a Google Tango technológiájára építő első okostelefon a piacon, és úgy tűnik, hogy a Lenovo hamarosan előáll egy második modellel is. 

Hirdetés

A Tango a Google olyan AR-technológiája, amely új dimenziót ad az appoknak és az eszközöknek. Az első közös termék a 6,4 hüvelykes Phab 2 Pro volt. 

A jelek szerint a Google és a Lenovo folytatja az együttműködést. A Lenovo egyik vezetője arról árulkodott, hogy a Tango-alapú készülékek jelentik a következő lépést 2017-ben. A piacra ráadásul az ASUS is beszállna, már a 2017-es CES-en. 

A Lenovo nagy előnyben lesz a riválisokkal szemben, ugyanis azzal, hogy a Phab 2 Pro elsőként érkezett, mindenkit megelőzött a cég. A Tangónak persze csak jó, ha minél több gyártó építkezik a technológiára. Így az eszközök ára is csökkenhet a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.