Hirdetés

Újabb verhetetlen árú telefon a Vertutól



|

A Constellation csupán 4900 euróba kerül, de már egész friss Androidot futtat.

Hirdetés

Tegnap délután a Stephen Elop általi eladásáig a Nokia által birtokolt Vertu leleplezte legújabb – és egyben a második androidos – okostelefonját, a fényűző életmódot folytatóknak szánt Constellation bruttó 4900 euróba, azaz körülbelül 1,46 millió forintba kerül. Ennek részleges oka a titán készülékház, a borjúbőr borítású hátlap, továbbá a kijelzőt védő zafír réteg.

Hirdetés


A telefon belbecs tekintetében erős középkategóriásnak nevezhető: 4,3 colos és 1280×720 pixeles érintőkijelző, 1.3 / 13 megapixeles kamerák, 1.7 gigahertzes és kétmagos Qualcomm processzor, 32 GB háttértár, NFC, 1800 milliamperes akku.


Sajnos LTE modem már nem fért bele a büdzsébe, ám az Android 4.2 rendszerű készüléken legalább előtelepített a Kaspersky Antivirus, az iPass segítségével hozzá lehet férni számos Wi-Fi hotspothoz, míg a Silent Circle programjával erősen titkosított hanghívások bonyolíthatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.