Hirdetés

Újra vehetsz OnePlus 3-at



|

Magyarországról ismét rendelhető lett a OnePlus meglepően kedvező árú csúcskészüléke.

Hirdetés

A OnePlus 3 nem csak 2016 egyik olcsó okostelefonjának számít, hanem a meglepően kedvező árcédula ellenére az egyik legjobbnak és legerősebbnek is. Mondhatni féláron kínálja azt, amit a többi csúcsmodell. 

Hirdetés

Az AMOLED kijelzőt, Snapdragon 820-as processzort, 6 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kínáló zászlóshajó fém házban érkezik, jó kamerával és az egyik legjobb gyorstöltéssel a piacon. 

Azonban az elmúlt hónap során kénytelen volt a legtöbb európai országban - így hazánkban is - leállítani a forgalmazást a OnePlus, ugyanis a OnePlus 3 iránt nagyon magas volt a kereslet. 

Mostantól azonban ismét lehet rendelni az okostelefonból, Magyarországról is. Az egy hónapos szünet a végéhez ért, a készülék mindkét színben kérhető. Az arany színű változat persze később jut el a vásárlókhoz, hozzánk 4 héten belül, de van, ahol 4 hónapot kell várni. 

Többen megemlítették a jelenlegi történésekre utalva, hogy a OnePlus 3 nem csak elképesztő ár-érték arányt kínál, de van rajta jackcsatlakozó és fel sem robban használat közben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.