Hirdetés

Univerzális sub-notebokkal állt elő a Gigabyte



|

Az új BookTop T1125 notebookként és tabletként is használható.

Hirdetés

A neves tajvani gyártó a napokban egy újabb érintőképernyővel is felszerelt eszközzel rukkolt elő a BookTop T1125 személyében. Érdekessége, hogy a fedőlapot visszahajtva tabletté válik az apró noteszgép, ráadásul komoly számítási teljesítménnyel rendelkezik.

 

Gigabyte BookTop T1125
Gigabyte BookTop T1125

 


A kijelzője 11,6 col átlójú, az érintős panel felbontása 1366×768 pixel. Ebből fakadóan a legtöbben valószínűleg netbooknak neveznék, azonban a T1125 inkább sub-notebook, hiszen Intel Core i3/i5 processzorok kerülhetnek bele, maximum 8 GB memória társaságában.

 

Gigabyte BookTop T1125
Gigabyte BookTop T1125

 


Sajnos pontos konfigurációk nem ismertek, azonban elvileg a gyárban 320 vagy 500 gigabájtos merevlemezekkel láthatják el a modelleket, optikai meghajtó csak a dokkolóban van. Grafika terén is erős az új BookTop, ugyanis szükség esetén az integrált grafikus vezérlőt leválthatja egy NVIDIA GeForce 310M.

 

Gigabyte BookTop T1125
Gigabyte BookTop T1125

 


Egyéb specifikációk: 1,3 megapixeles webkamera, kártyaolvasó, Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11b/g/n, Windows 7 operációs rendszer. A szokásos két USB 2.0, RJ-45, D-SUB, fejhallgató és mikrofon csatlakozókon kívül található még rajta egy eSATA-aljzat, két darab USB 3.0 kapu, továbbá HDMI-kimenettel is felszerelték a masinát. A videón szereplő modellbe hatcellás akkumulátor került, sajnos a tömegéről és méreteiről nem kaptunk információkat.

 


A Gigabyte BookTop T1125 még november folyamán elérhetővé válik, az ajánlott végfelhasználói ára 1299 dollár, átszámítva 250 ezer forint - vélhetően egy olcsóbb konfigurációról van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.