Hirdetés

Úton a CyanogenModot futtató Oppo N1!



|

Ráadásul előtelepítve érkezik rajta a Google saját szoftvercsomagja.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt hazánkból is megvásárolhatóvá vált a forgatható kamerája és hátlapi érintőfelülete miatt a tömegből kiemelkedő Oppo N1, a felső kategóriás eszköz egyben az első opcionálisan CyanogenModdal (Android 4.2.2) előtelepítve megvásárolhatóvá váló okostelefon. Egészen eddig nem lehetett tudni, hogy mikortól kezdve lesz rendelhető a buherátorok körében népszerű disztribúcióval ellátott kiadás, ám most vége a bizonytalanságnak: 2013. december 24. a pontos dátum.

Hirdetés


A késés okának a Google bizonyult, ugyanis a vásárlók teljes körű kiszolgálása céljából a fejlesztők elküldték a készüléket a hivatalos androidos kompatibilitási tesztre. A keresőcég illetékesei végre rábólintottak a kiadására, így CyanogenModot futtató Oppo N1-en elérhető lesz a Google összes nem nyílt forráskódú programja és szolgáltatása, beleértve a Play Store-t is.


Ennél több konkrétum egyelőre nincs az ügyben, ám a CyanogenModot futtató modell feltehetően ugyanannyiba fog kerülni, mint a Color OS-es változat, azaz háttértártól függően – 16 vagy 32 gigabájt – bruttó 449 és 479 euróra számítunk.


(Forrás: Android Police)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.