Hirdetés

Úton az Android 4.4 a Nexus 4-re!



|

OTA frissítésként is elérhetővé vált a legújabb rendszer.

Hirdetés

Határozottan nem vesztegetik az idejüket a Google munkatársai, hiszen a közel egy hónapja leleplezett Android 4.4 a múlt hét közepén gyári képek formájában elérhetővé vált a Nexus 4-re, tegnap pedig a frissítés over-the-air formában való terjesztése is megkezdődött.

Hirdetés


Sajnos a részletek egyelőre nem ismertek, azonban a kártyafüggetlen készülékek tulajdonosai számíthatnak a frissítés azonnali telepíthetőségére, míg a szolgáltatóktól vásárolt modellek esetében az extra tesztelési fázis miatt heteket is csúszhat a megjelenés. Az Android 4.3 rendszert futtató Google Nexus 4-ek esetében az OTA patch mérete közel 240 megabájt.


A múlt hét közepén a Nexus 4 mellett gyári képeket használva a Nexus 7 és Nexus 10 táblagépekre is telepíthetővé vált a KitKat, feltehetően ezekre is napokon belül megérkezhet OTA frissítésként a legújabb Android.


(Forrás: AndroidCentral)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.