Hirdetés

Úton az Apple iOS 5 első frissítése



|

Többek közt az iPhone 4s energiafogyasztási problémáit is orvosolni kívánják az almások.

Hirdetés

A cupertinói vállalat tegnap elérhetővé tette az ARM alapú hordozható eszközein futó iOS 5.0.1-es változatának első bétáját, a szoftver nem túl részletes változtatási jegyzéke szerint mindenképp érdemes lesz majd időt szakítani a telepítésére.

 

 


Az egyelőre csak a regisztrált fejlesztők számára elérhető béta elméletileg javít a futtató eszközök akkus üzemidején, elérhetővé teszi az első iPaden a párhuzamos programfuttatással kapcsolatos többujjas vezérlést, megold egyes felhőben tárolt dokumentumokkal kapcsolatos hibákat, és javítja az ausztrál felhasználók esetén a Siri hatékonyságát.


Végül megemlítendő, hogy szokás szerint biztonsági frissítéseket is tartalmaz a foltozás, amelyek alatt minden bizonnyal a nemrégiben napvilágra került Smart Coverrel, és a Sirivel kapcsolatos trükkök kihasználását próbálja lehetetlenné tenni a vállalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.