Hirdetés

Üzlet és 3G: Nokia 6233



|

Hirdetés

A 110 grammos, 81 cm3 térfogatú telefonban helyet kapott egy 2 megapixeles kamera, 320x240 QVGA színes kijelző, digitalis zenelejátszó, sztereó hangszórók és egy sor olyan alkalmazás, illetve képesség, melyekkel a felhasználók jobban kihasználhatják a WCDMA mobil szélessávú szolgáltatások előnyeit. A rozsdamentes acél kerettel, illetve a továbbfejlesztett menürendszerrel rendelkező Nokia 6233 várhatóan 2006 második negyedévében lesz elérhető, előreláthatólag 325 eurós áron (helyi adók és támogatások nélkül). A legújabb Nokia telefon további képességei közé tartozik a Series 40 platform harmadik verziója, illetve a könnyű hozzáférés a 3G szolgáltatásokhoz, alkalmazásokhoz. A legújabb üzenetküldési, internetböngészési, zenei és videószabványok támogatása mellett a Nokia 6233 kiváló 320x240 QVGA kijelzővel rendelkezik, illetve az úgynevezett "Active Standby Mode" által a leggyakrabban használt alkalmazásokhoz is azonnal hozzáférhetünk.
A Nokia 6233 készülékkel a mobil iroda még elérhetőbbé válik, hiszen a SyncML által egyszerűen szinkronizálhatunk naptár, telefonkönyv-funkciókat, illetve a teendők listáját, így nem feledkezhetünk meg egyetlen találkozóról sem. A Nokia 6233 Bluetooth vezeték nélküli technológia által egyszerűbbé válik az adattovábítás, illetve a csatlakozás, így könnyebben nyomtathatjuk ki kedvenc fotóinkat, vagy csatlakozhatunk a headsethez. A készülék emellett kompatibilis a Nokia Mobile Holder CR-56 tartozékkal, mely integrált antennával rendelkezik a fokozott minőségű vételért. A Nokia Mobile Holder CR-56 emellett támogatja a Nokia autóskészletekhez való csatlakozást, illetve a tartóba helyezve feltölti a telefon akkumulátorát.
A Nokia 6233 készülékkel azt sem felejtjük el, hogy milyen a szórakozás. Az új 3G szolgáltatásokkal, köztük a streaming multimédiás audio és video tartalmakkal a felhasználók nemcsak a legújabb üzleti híreket tölthetik le, de akár elmulasztott sporteseményeket is. Utazás közben a felhasználók egyszerűen tölthetnek le, illetve fel nagy fájlokat (például játékokat, videókat, mp3-akat vagy AAC csengőhangokat). A zenekedvelőknek csak egy fejhallgatót kell csatlakoztatniuk, és máris végigböngészhetik kedvenc albumukat - mely kapacitást elsősorban a maximum 2 Gbyte-os Nokia 6233 microSD memória kártyájának köszönhetnek. A Visual Radio kliens, illetve a beépített sztereó hangszórók emellett háromdimenziós zenei hatást is biztosítanak. A Nokia 6233 több mint 4 óra beszélgetési időt tesz lehetővé GSM hálózatokon (többmint 3 óra beszélgetés WCDMA hálózatokon), illetve több mint 2 hétig képesek feltöltés nélkül "standby" állapotban maradni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.