Hirdetés

Üzleti droiddal hízeleg a Motorola



|

Természetesen fizikai billentyűzet is került a gingerbreades mobilba.

Hirdetés

Az immáron Google-kézben lévő Motorola Mobility tegnap délután bemutatta a második „pluszos" mobilját, a Defy+ után most megérkezett az üzleti felhasználóknak szánt Pro+ is. A készülék hardveresen rendben van, bár rendkívül érdekes, hogy a multitouch érintőkijelzője 480×640 pixeles, ritkán látni ilyen felbontású panellel szerelt okostelefont.

 

Motorola Pro+
Motorola Pro+

 


A megcélzott vásárlóközönségének kegyeit természetesen egy szimpla Android 2.3 operációs rendszerrel nem feltétlenül lehet megnyerni, így a Motorola számos biztonsági, és produktivitást elősegítő alkalmazással látta el a Pro+-t. Külön kiemelendő, hogy lopás/elvesztés esetén a cég rendszergazdája távolról is törölheti az eszközön lévő adatokat, továbbá a QuickOffice Connect segítségével a felhőben tárolt dokumentumok is szerkeszthetőek az eszközzel. Az Európában október folyamán debütáló termék várható áráról sajnos nem kaptunk tájékoztatást.

 


 



Motorola Pro+ specifikációk:


- GSM/GPRS/EDGE (850/900/180/1900 Mhz)
- HSDPA: 14,4 Mbps, HSUPA: 2 Mbps
- Bluetooth 2.0, Wi-Fi 802.11n (DLNA, hotspot)
- Digitális iránytű, A-GPS
- Gyorsulásmérő, távolságérzékelő
- Érintőkijelző: 3,1 col, 480×640 pixel, kapacitív és multitouch, Gorilla Glass
- Kamera: 5 megapixel, autofókusz, dupla LED-es vaku
- 1 GHz-es processzor, 512 MB RAM
- 4 GB háttértár, microSD-foglalat
- QWERTY-billentyűzet
- Google Android 2.3 OS
- FM rádió, szabványos hangkimenet
- Akku: 1600 mAh
- Tömeg: 113 gramm
- Méret: 120 × 62 × 11,7 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.