Hirdetés

Vajon melyik mobil koppintása a GooPhone S5?



|

300 dollárért az eredetiéhez hasonló hardverekkel érkezik a replika.

Hirdetés

A GooPhone neve sokak számára csenghet ismerősen, ugyanis a kínai vállalat a neves gyártóktól származó mobilok rekordidejű lekoppintására szakosodott. Az Engadget beszámolója alapján a gyártónak csupán két napra volt szüksége a Samsung Galaxy S5 leklónozására, bár még a céget ismerve is nehezen hihetőnek tűnik, hogy valóban lenne belőle egy működőképes prototípus.
 

Hirdetés


A feltehetően hetekben belül piacra kerülő GooPhone S5 az eredeti készülék árának csupán harmadába fog kerülni, konkrétan 299 dollárt (durván 68 ezer forintot) kér majd érte a vállalat. Ennyi pénzért cserébe papíron igen komoly hardverről van szó: a másolatba 5 colos és 1920 × 1080 pixeles érintőkijelző, nyolcmagos és 2 GHz-es MediaTek processzor, 2 GB RAM, 32 GB háttértár, 5 megapixeles előlapi kamera, továbbá 13 megapixeles – autofókuszos és vakus – hátlapi kamera került.


A gyártó weboldalának tanúsága szerint a sejthetően dupla SIM-es GooPhone S5-be 2800 milliamperes akku és HSPA modem is került, azonban sajnos még Android 4.2-vel fog piacra kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.