Hirdetés

Valószínűleg nem lesz fehér iPhone 4



|

A következő generációs modellig kell várniuk a világos Apple-mobilra vágyóknak.

Hirdetés

Steve Jobs július elején mutatta be a cég népszerű okostelefonjának jelenlegi verzióját, amely elméletileg fekete és fehér köntösben egyaránt elérhető lett volna. Röviddel később hivatalossá vált, hogy utóbbi modellek egy darabig mégsem lesznek megvásárolhatóak, indoklást sajnos nem kaptunk.

 

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4

 


A fehér iPhone 4-esre várók többsége már valószínűleg megunta a banánt, és vett egy feketét, hiszen majdnem öt hónapig honolt csend a témában. Pár nappal ezelőtt egy hiba folytán az Apple Store alkalmazásban feltűnt a fehér modell, majd gyorsan el is tűnt - többen már elkezdtek reménykedni, de most az almás cég lehűtötte a kedélyeket.


A kiadott sajtóközlemény szerint a fehér modellre következő tavaszig kell várni, amely valószínűleg egyet jelent következő generációs iPhone bemutatásával, így már szinte biztosan nem is lesz fehér borítású modell az aktuális változatból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.