Van, hogy a 6 GB RAM is kevés egy okostelefonba



|

A OnePlus 3 alulmarad multitaskingban a Samsung Galaxy S7-tel szemben.

A OnePlus 3 egyik nagy pozitívuma, hogy az alacsony ára ellenére csúcshardvereket kapott, és 6 GB RAM-ot. Emiatt multitaskingban jeleskednie kellene. 

Hirdetés

A zászlóshajók gyilkosa most mégis elbukta az első próbáját. Egy Exynos 8890-nel dolgozó Samsung Galaxy S7-tel mérték össze a tudását. 

Miután minden felesleges funkciót kikapcsoltak, jött a multitaskingos teszt. Ennek során megnyitották és újra megnyitották az appokat, egy bizonyos sorrendben. A videó szerint az Asphalt 8-at már nehezen emésztette meg a OnePlus 3. 

Az első fordulót a Galaxy S7 61 másodperccel zárta, a OnePlus újdonsága 71 másodperccel. A második körben 33 és 70 másodperces eredmények születtek. Az utolsó körben a OnePlus 3-nak minden egyes appot újból be kellett töltenie, és a Chrome-ban megnyitott weboldalak sem maradtak a memóriában. 

A Galaxy S7 valóban nagyon gyors, a OnePlus 3 azonban minden bizonnyal hamarosan frissítéseket kap azért, hogy jobb legyen a multitaskingban és a memóriakezelésben. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.