Hirdetés

Van még élet az HTC-ben



|

A One A9 halvány reménysugár a gyengélkedő HTC számára.

Hirdetés

Jól sikerült a november hónap az HTC számára, mindezt pedig a One A9-nek köszönheti. A konkrét hónapban 314,32 millió dollár árbevételnek örülhetett a gyártó. 

Hirdetés

A szebb napokat is megélt vállalat számára ez havi szinten 14,96 százalékos előrelépést jelentett, illetve az elmúlt fél év legjobb eredményét. 

Persze ez csodát még nem jelent, elvégre éves szinten még mindig 39,25 százalékos visszaesésnél tart az HTC, az év első három hónapjának 3,5 milliárdos bevétele pedig éves szinten 33,32 százalékos mínuszt jelent. 

Az HTC számára a jó hír az, hogy a növekedés folytatódhat. Ezt az ünnepi szezonnak és a One A9 további piacokon történő kiadásának köszönheti majd a gyártó. 

A középkategóriás okostelefon mellett még a One M9-et is értékesítik, illetve a One M9+ modellt. 

A következő zászlóshajó az HTC O2 lehet, ami a hírek szerint 6 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzőt kap, Snapdragon 820-as processzorral. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.