Hirdetés

Vége az Ovi Music Unlimitednek?



|

Állítólag nem érkezik több kompatibilis készülék, és az előfizetéseket sem lehet már megújítani.

Hirdetés

A finn mobilgyártó még 2007 végén jelentette be a Comes With Music szolgáltatást, amely segítségével egyes telefonjaik tulajdonosai egy éven keresztül korlátlan mennyiségű zenét tölthettek le az Ovi Store-ból.

 

Nokia X6 CWM

 


Múlt augusztusban a szolgáltatás nevét Ovi Music Unlimitedre változtatták, azonban ezzel a lépéssel sem sikerült életet lehelni a nem túl népszerű megoldásba. Az esphoneblog értesülései szerint a sikertelenségre való tekintettel a Nokia megszünteti a szolgáltatást, idén már egyetlen kompatibilis készülék sem kerül ki a gyárakból.


Akik most vásárolnak Music Unlimitedes telefont, azok természetesen aktiválhatják a szolgáltatást, továbbá a meglévő ügyfelek sem fognak egyelőre semmit észrevenni - csupán a kedvezményes időszak lejárta után nem tudják majd megújítani az előfizetésüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.