Hirdetés

Véglegesnek tűnik a Galaxy Note 7



|

A Samsung következő csúcskészüléke a jelek szerint íriszszkennerrel érkezik.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 5 Amerika kedvenc okostelefonja, de a világ többi pontján is nagy figyelemmel várják a rövidesen érkező utódot. 

Hirdetés

Az eddigi pletykák alapján az új modell augusztus 2-án mutatkozik be hivatalosan, és már a hónap közepén a boltokba kerül. 

A Samsung egy számozást kihagyva rögtön a Galaxy Note 7 névre szavazott, méghozzá azért, nehogy valaki azt gondolja, hogy a Galaxy S7-hez képest le van maradva az eszköz. Úgy néz ki, hogy egyetlen verzió lesz, elöl-hátul lekerekítve. 

Evan Blass most több korábbi pletykát is megerősített a készülékkel kapcsolatban. 

Először előkerült egy kép, ami az eszköz nevét igazolja, majd számos adat a specifikációkról. Tényleg lesz például íriszszkenner, ami az ujjlenyomat-olvasó mellett a biometrikus azonosítást segíti, másféle módon. 

Egyre biztosabbnak tűnik továbbá az 5,7 hüvelykes QHD-s AMOLED kijelző, a 64 GB tárhely, a 12 és 5 megapixeles kamerák (a dupla kamerára a Galaxy S8-ig várni kell), a vízálló ház, a fekete, a fehér és a kék színek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.