Hirdetés

Végre jobbá válhat az androidos Facebook



|

Erőszakkal androidos mobilra állították a cég alkalmazottainak egy részét.

Hirdetés

Ugyan a Facebook androidos kliensprogramja sokat fejlődött az elmúlt időszakban, azonban továbbra is teljesítménybeli problémákkal küzd. Úgy tűnik a Facebook termékekért felelős vezetőjének sikerült megértenie ennek okát: a cég munkavállalói tipikusan Apple iPhone okostelefonokat használnak. Ennek köszönhetően egyrészt nincsenek tisztában az androidos verzió hibáival, másrészt pedig talán nem is érdekli őket azok kijavítása.

Hirdetés


A helyzet rendezése érdekében Chris Cox erőszakkal átállította a Facebook alkalmazottainak egy jelentős részét Androidra. Ennek következtében az érintettek képesek lesznek bugokat jelenteni, továbbá általánosságban véve ugyanazt a felhasználói élményt kapják, mint a Facebook felhasználóinak  többsége.


A Facebook egyébként nemrég elindított egy "2G Tuesday" nevű opcionális programot is, ennek keretében a cég alkalmazottai keddenként hetente 1 órán keresztül átélhetik, hogy milyen élmény egy szimulált 2G-hálózaton keresztül használni a közösségi szolgáltatást. Erre a fejlődő piacok helyzetének megértése miatt van szükség.


(Forrás: 9to5Google | Nyitókép: opopododo)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.