Hirdetés

Verizon: nem tudnak majd telefonálni a Note 7-tulajok



|

A szolgáltató több ezer ügyfele nem vitte még vissza a mobilját.

Hirdetés

A Samsung nagyon szeretne már pontot tenni a globálisan visszahívott Galaxy Note 7 okostelefon ügyének végére. A nagyon közeli jövőben az ígéretének megfelelően a vállalat még közölni fogja a készülékek kigyulladásának hivatalos okát, ám röviddel ennek megtörténte után valószínűleg feketelistára kerül a téma, nem akarnak többet foglalkoznia a fiaskóval. Éppen ezért is komoly problémát jelent, hogy a Samsung továbbra sem tudta visszaszerezni a legyártott Note 7 okostelefonok egy statisztikailag kis részét. Sem a vásárlóknak, sem pedig a vállalatnak nem hiányzik egy újabb tűzeset.


Hirdetés


A PhoneArena beszámolója alapján az egyesült államokbeli Verizon Wireless közölte, hogy még több ezer Samsung Galaxy Note 7 mobil van az előfizetőinél. Nehezen hihető, hogy az elmúlt hónapok óriási médiafelhajtása, a vásárlók levélben való tájékoztatása, továbbá az elmúlt hónapokban az akkutöltést limitáló, végül pedig teljesen megakadályozó szoftverfrissítések kiadása után még mindig vannak olyanok, akik egyszerűen nem hallottak volna a visszahívásról. A kérdéses ügyfelek jelentős részét valószínűleg egyszerűen nem zavarja, hogy tűzveszélyes a mobiljuk.



A következő napokban két lépést is tesz a Verizon, hogy a készülékük visszaadására kényszerítse az ügyfeleket. Egyrészt az érintetteknek kiszámlázza majd a visszahívás miatt korábban már kifizetett pénzvisszatérítésüket, másrészt pedig a 911 segélyhívószámot leszámítva az összes kimenő hívásukat át fogja irányítani az ügyfélszolgálat telefonszámára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.