Hirdetés

Videón a gingerbreades XPERIA X10



|

Augusztusban érkezik meg a készülékre a fontos frissítés.

Hirdetés

A Sony Ericsson első robotos okostelefonjai ugyan kimondottan jóra sikeredtek, ám gyárilag az akkor már elavult Android 1.6 operációs rendszerrel kerültek piacra. A svéd-japán gyártó természetesen idejekorán megígérte a 2.1-es frissítés kiadását, amely viszont a vártnál csak jóval később vált elérhetővé az ügyfeleik számára.

 


Ezek után a Sony Ericsson bejelentette, hogy nem kívánnak már érdemben foglalkozni az X8/X10 típusjelzésű eszközeikkel, amellyel alaposan felbőszítették az amúgy is frusztrált vásárlóikat. A folyamatos követelőzéseknek hála a cég márciusban végre beadta a derekát, így augusztusban legalább az X10-re meg fog érkezni a Gingerbread.


Az Android 2.3 alapvető újdonságain felül a frissítés tartalmazni fogja az idei XPERIA mobilok szoftverében bemutatkozott funkciókat is, így a zenelejátszóban lesz végre hangszínszabályzó, és persze az új facebookos szolgáltatások sem maradnak ki a javításból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.