Hirdetés

Videón a HTC első Windows Phone 7-es mobilja



|

Elegáns köntösbe bújtatták a Schubert kódnevű készüléket.

Hirdetés

Többször is téma volt az utóbbi hetekben, hogy lassan elkezdődik a Windows Phone 7-es készülékek dömpingje: a sort vélhetően az LG fogja megnyitni, szeptember folyamán várható tőlük egy készülék, amelyen már a Microsoft új operációs rendszere fut. Valamivel később a HTC, az ASUS, és a Dell is bemutatja majd a saját megoldását, bár utóbbi mobilja lehet, hogy jövő év elejére fog csúszni.

 


Sajnos csak általánosságban véve ismerjük a várható készülékek specifikációit, a Microsoft által kiadott minimum rendszerigényre alapozva - annyi biztos, hogy mindegyikre kerül egy nagyobbacska érintőképernyő, és három vezérlőgomb (nem több, nem kevesebb).


A 247WindowsPhone portálnak köszönhetően kaptunk egy remek videót, amelyen a HTC Schubert csodálható meg. A tajvaniak új mobiljának borítása elvileg teljes mértékben alumíniumból készült, bár a hátlapra került néhány műanyag takaróelem - vélhetően az antennarendszer megfelelő működése érdekében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.