Hirdetés

Mozgóképen a Nokia N8 utódja



|

Immáron működés közben is megcsodálható finnek második Symbian^3-mas készüléke.

Hirdetés

Először szombaton számoltunk be a Nokia N9-ről, amely az N8 teljes billentyűzettel kiegészített variánsának tűnik. A hírek szerint tudásra a két mobil megegyezik, azonban egyelőre erősen kérdéses, hogy az új készülék milyen típusszámmal kerül majd piacra.

 


A múlt héten vált hivatalossá, hogy a Nokia MeeGo-t fog használni a jövőben az N-szériás mobiljain, így elvileg ennek telefonnak sem lehet N9 a neve. A finnek vélhetően a mostanában divatba jött, ám átláthatatlan XX-XX formátumot fogják követni, tehát akár N8-00-ként is debütálhat a mobil - bár a prototípuson a C0-00 jelzés látható.


Valójában számunkra sem tiszta, hogy mi alapján működik ez a rendszer: például június elején jelentették be a C1-sorozatot, amely három tagot számlál, a megnevezésük sorrendben C1-00, C1-01 és C1-02. A dolog érdekessége, hogy a kódok nem feltétlenül a funkcionalitás, vagy ezzel szoros összefüggésben az ár alapján rendeződnek, hiszen a három modell közül pont a 02-es végződésű tekinthető a köztes készüléknek - mindkét előbb említett tényező alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.