Hirdetés

Videón a Symbian Belle



|

Látványos újításokkal fog érkezni a szoftver új verziója.

Hirdetés

Alig pár hete készült el a Symbian operációs rendszer Anna kódnevű aktuális változata, ám az Accenture máris gőzerővel dolgozik az utódján. A főleg Belleként ismert frissítés az alant beágyazott videó alapján akár még idén is véglegesedhet, ám az egy másik kérdés, hogy mikor jöhetnek az első ezzel szerelt mobilok, és válhat elérhetővé a régiekre.

 


A Belle leglátványosabb újdonsága az átdolgozott kezelőfelülete lesz, a menük kinézetének ráncfelvarrásán kívül a rendszer kapott még egy frissített értesítési területet, ezen felül módosították többek közt a kamera alkalmazást, a virtuális billentyűzetet, és a webböngészőt is.


Kissé szubjektív és korai, de az összbenyomásunk szerint a szoftver grafikus változásai koránt sem fognak jó sajtót kapni, a korábbi élénk és érdekes színösszeállítás sötétre cserélése rossz ötlet, hiszen a depressziós küllem nem fog tetszeni a vásárlók többségének, ráadásul a rendszer kálváriájának ismeretében különösen negatív benyomást kelt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.