Hirdetés

Videón az iPhone 4G/HD



|

Ezúttal Vietnámban vettek videóra egy másik prototípust.

Hirdetés

A nemrégiben nagy port kavart, Gizmodo által birtokolt iPhone-prototípus ügye után újabb videóval gazdagodtunk. Az eszköz kísértetiesen hasonlít az eddig látott modellre, így meglehetősen hitelesnek tűnik - bár a csalás lehetőségét sosem lehet kizárni, különösen az iPhone kapcsán.

 


A videót Vietnámban vették fel, és jelen pillanatban vita tárgyát képezi, hogy a benne szereplő úriember angolul, vietnámiul, vagy a kettő keverékén beszél-e. Utóbbi tűnik a legvalószínűbbnek, talán a későbbiekben kapunk majd egy fordítást.

 

Apple A4
Apple A4

 


Viszont sokkal érdekesebb, hogy szét is szerelte a készüléket, a belsejében található alkatrészek pedig szintén azonosnak tűnnek a régi prototípuséval. Ezúttal a központi egységről is lekerült a borítás, és jól látható a rajta lévő „339S0084" jelzés - ez a ChipWorks adatbázisa alapján az Apple A4 processzor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.