Hirdetés

Videón egy fémházas Blackberry



|

Régóta várt újításokat eszközölhet készülékei megjelenésében a kanadai gyártó.

Hirdetés

A múlt hét végén elsőre akár kacsának is hihető képsorozat bukkant fel a RIM egy még bejelentetlen okostelefonjáról, mára pedig mozgóképet is kaptunk az állítólag 9980 névre hallgató mobilról. A friss Blackberry érdekessége láthatóan a megjelenése, hiszen a gyártó egyrészt a korábbi modelljeinél jóval iparibb jellegű formatervvel látta el a készüléket, másrészt a felhasznált anyagokon is változtattak a tervezők.

 

RIM Blackberry 9980
RIM Blackberry 9980

 


Sajnos a 9980 belbecséről egyelőre semmit sem tudunk, ám a különféle szenzorai pontosan ugyanott helyezkednek el, mint a májusban hivatalossá vált Bold 9900/9930 készülékeken lévők. Ezen felül a videón látható, hogy a fentiekhez hasonlóan ezen eszközbe is került érintőkijelző, ám az egyéb részleteket egyelőre sűrű homály fedi.

 

RIM Blackberry 9980
RIM Blackberry 9980

 


Érdekes a megjelenítő felett olvasható „PROCEEDING" felirat is, amely szerepe egyrészt tisztázatlan - talán minden egyes prototípusra más szó került, és ez alapján lehet kiszivárogtatás esetén azonosítani őket -, másrészt a TechnoBuffalo egyik munkatársa szerint maga a betűtípus is megtévesztésig hasonlít a Porsche által használtéra.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.