Hirdetés

Világító kockával jön a HTC Rhyme



|

Itthon is kapható lesz az elsősorban hölgyeknek szánt okostelefon.

Hirdetés

Tegnap délután a HTC bemutatta az első, kifejezetten hölgyeknek szánt mobilját. A korábban Bliss kódnéven emlegetett telefon formaterve alapvetően nem túl nőies, bár kétségtelen kapható lesz lila színben is, továbbá a csomagolásában mellékelt kiegészítők közt megtalálható a Charm névre hallgató kocka, amely a készülékhez kötve bejövő hívás, vagy üzenet esetén látványosan villogni kezd.

 

HTC Rhyme
HTC Rhyme

 


Maga a Rhyme egy felső kategóriás, Android 2.3.4-es okostelefon: a WVGA érintőkijelzője 3,7 col átlójú, a HSPA+ modeme akár 14,4 Mbps sebességgel is képes letölteni, került bele videocsevegéshez használható előlapi kamera, és persze navigációra is alkalmas - a pontos specifikációk alant olvashatóak.


A kiegészítőkhöz visszatérve érdekes, hogy a mobil dobozában a szokásos kellékeken, és a Charm kockán felül helyet kap még egy autós kihangosító, egy dokkolóegység, egy vezetékes fülhallgató, és egy Bluetooth-os headset is.


Megemlítendő, hogy ezen a készüléken debütált a Sense kezelőfelület 3.5-ös verziója, amelyben a gyártó áttervezte a kezdőképernyő megjelenését - a gyorsindító ikonok a bal oldalra kerültek -, és természetesen érkezett pár új widget is.

 

HTC Rhyme
HTC Rhyme

 


A Rhyme Európában - és ezzel együtt valószínűleg hazánkban is - október folyamán fog a boltok polcaira kerülni, a várható áráról egyelőre nem kaptunk tájékoztatást.

 

 

HTC Rhyme specifikációk:

- GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
- HSDPA: 14,4 Mbps, HSUPA: 5,76 Mbps
- Bluetoooth 3.0, Wi-Fi 802.11n (hotspot funkcióval)
- A-GPS, digitális iránytű
- Gyorsulásmérő, távolságérzékelő, fényérzékelő
- Érintőkijelző: 3,7 col, 800×480 pixel, kapacitív és multitouch
- Előlapi kamera: 0,3 megapixel
- Hátlapi kamera: 5 megapixel, autofókusz, LED-es vaku; videó: 720p
- 1 GHz-es Snapdragon processzor, 768 MB RAM
- 4 GB háttértár, microSD-foglalat
- Rádió, szabványos hangkimenet
- Google Android 2.3.4 OS, Sense 3.5 UI
- Akku: 1600 mAh
- Tömeg: 130 gramm
- Méret: 119 × 60,8× 10,9 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.