Hirdetés

Vodafone: Hamarosan jön az iPhone 4



|

A szolgáltató bejelentette, hogy forgalmazni fogja a legújabb Apple mobilt

Hirdetés

A pletykáknak ezennel vége, illetve innentől kezdve a pontos időponttal vagy árakkal kapcsolatban lehet találgatni. Hazánkban már év eleje óta rebesgetik, hogy az iPhone 4 megjelenésével megszűnik a T-Mobile eddig tartó kizárólagossága a negyedik generációs iPhone-nal kapcsolatban. Nem volt egyedi ez az exkluzív jog, de sok országban kezdetektől fogva több szolgáltat is forgalmazta, árusíthatta a készüléket.

 

Pontosan nem lehet tudni, hogy mi történt a háttérben, de az utóbbi hetekre már szinte teljes biztonsággal tudhattuk, hogy Magyarországon a Vodafone, sőt, valamikor később a Telenor is részesül az iPhone-ból. Ma viszont minden kétely eloszlott, hiszen a Vodafone hazai képviselete közleményben erősítette meg az iPhone 4 forgalmazását.

 

 

 

 

„A Vodafone hamarosan Magyarországon is forgalmazni fogja az iPhone 4-et, a világ legvékonyabb okostelefonját, mely a létező legnagyobb felbontású telefonba épített kijelzővel rendelkezik. További információért hívja a Vodafone Magyarország Sajtóosztályát. Az iPhone 4-ről részletes információt talál a www.apple.com/iphone oldalon. Ha első kézből szeretne értesülni az iPhone 4 forgalmazásával kapcsolatos további információkról, regisztráljon az iphone.vodafone.hu oldalon."

 

A tendencia persze logikus és mára minden üzleti szempont ezt erősíti meg. Elemzők szerint ugyanis az iPhone-ok kizárólagosságon alapuló forgalmazási modellje a tapasztalatok szerint egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Strand Consult elemzői szerint például az operátorok nem tudtak több új előfizetőt szerezni (az átlagértékekhez képest), ezen felül pedig még az Apple-nek kifizetendő jutalék is erősen terheli a szolgáltatót. Természetesen az exkluzív forgalmazás az Apple-nek sem a legjobb, hiszen így sokkal kevesebb készüléket tud eladni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.