Hirdetés

Vox - blog a mobiltelefonokon



|

A Nokia Nseries multimédiás számítógép-családon is elérhető lesz a Vox blog.

Hirdetés

A mobil kommunikáció területén világelső Nokia és a Six Apart, a világ vezető blog szolgáltatója bejelentette együttműködését. A megállapodás keretében a Nokia Nseries multimédiás számítógép-családon is elérhető lesz a Vox ingyenes személyes blogoló szolgáltatás (www.vox.com). A két vállalat együttműködése megkönnyíti a videofelvételek és fényképek feltöltését a Vox-blog szolgáltatásra közvetlenül a kompatibilis Nokia Nseries készülékekről, és lehetővé válik a blogok frissítése is . A megállapodás fontos lépést jelent a Web 2.0 mobillá válása során, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók bármikor létrehozhassanak multimédiás tartalmakat, amelyeket útközben is megoszthatnak barátaikkal és családtagjaikkal. Az új Nokia N93i az első termék, amely beépített Vox szolgáltatást tartalmaz. A Vox ingyenes személyes blogszolgáltatás, amellyel megoszthatjuk élményeinket barátainkkal és családtagjainkkal. A Vox hatékony szűrőivel a blogolók ellenőrizhetik, hogy ki férhet hozzá történeteikhez, fényképeikhez, videó- vagy hangfelvételeikhez. A tagok a Voxon megosztott tartalmakat öt különböző biztonsági szintre sorolhatják be. A Vox gazdag médiaintegrációt kínál, csatlakozik a népszerű és a felhasználó által már látogatott webszolgáltatásokhoz például az Amazon.com, a YouTube, a Flickr, a Photobucket, az iStockphoto és iFilm alkalmazásokhoz, és lehetővé teszi az onnan származó videofelvételek, fényképek és internetes tartalmak felhasználását. A nagyvonalú tárkapacitás (havonta összesen két, Nokia Nseries felhasználóknak három gigabájt feltöltése) révén a tagoknak valószínűleg sosem kell majd fontos memóriák törlését fontolgatniuk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.