Hirdetés

Wi-Fi is került az új Samsung Chatbe



|

Nemrég bemutatott társához hasonlóan az S3350 is teljes billentyűzettel érkezik.

Hirdetés

Október végén adtunk hírt a koreai gyártó Ch@t 322 jelzésű mobiljáról, amely legfőbb érdekessége a két SIM-kártya kezelése volt, de persze a fizikai QWERTY-billentyűzet sem mutatott rajta rosszul. Most egy holland portálnak köszönhetően lehullt a lepel a Ch@t 335 (S3350) jelzésű testvéréről, amely megfelelő árazással igen jó vétel lehet.

 

Samsung Chat 335 (S3350)
Samsung Chat 335 (S3350)

 


Sajnos a teljes specifikációja nem ismert, de a Ch@t 322-től eltérőn csak egy SIM-kártya fogadására alkalmas, viszont került bele Wi-Fi vezérlő is. A kijelzőjének átlója és felbontása nem ismert, azonban a kép alapján ítélve a korábbi modellnél nagyobb megjelenítővel szerelték fel - abba 2,4 colos került.


Egyéb ismert tulajdonságok: 2 megapixeles kamera, FM-rádió, szabványos hangkimenet, microSD-foglalat. Úgy tűnik, hogy a 3G-modemet ezúttal is kispórolták, viszont a szoftverében található többek közt Facebook/Twitter/Windows Live kliens is. A hírek szerint a Samsung Ch@t 335 rövid időn belül elsőként Belgiumban kerülhet a boltok polcaira, a várható ára még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.