Hirdetés

Windows 10-es hibriddel rukkolt elő az Alcatel



|

Akár 14 másik eszközzel is megosztható az LTE kapcsolata.

Hirdetés

A nagy gyártók Mobile World Congress-es bejelentéseit megelőző csendet kihasználva az Alcatel bemutatta az első Windows 10 rendszerű kettő az egyben eszközét. Az érdekesen elnevezett Alcatel Plus 10 várhatóan június során kerül piacra, az árát egyelőre nem közölte a vállalat. A hardverekből ítélve valószínű, hogy vásárlók szélesebb rétege által megfizethető termék lesz, közel sem a Microsoft Surface Pro riválisáról van szó.

Hirdetés


Az Alcatel Plus 10 legnagyobb érdekességét a billentyűzetes dokkolója jelenti. Található benne egy 5830 milliamperes akkumulátor, összekapcsolt állapotban ez kiegészíti a táblagépben lévő 2580 milliamperes telepet. A másik furcsaság, hogy a táblagépes rész helyett a mérnökök a dokkolóban helyezték el a 4G/LTE modemet, így dokkoló nélkül csak a Bluetooth 4.0 és Wi-Fi 802.11n vezeték nélküli vezérlők állnak rendelkezésre. Viszont legalább Wi-Fi hotspotként is használható az Alcatel kütyüje, szimultán 14 másik eszközt képes csatlakoztatni a mobilhálózatra.


Alcatel Plus 10 specifikációk:

- 10,1 hüvelykes, 1280×800 pixeles, IPS érintőkijelző
- 2 / 5 MP-es kamerák
- Intel Atom x5-Z8350 CPU (négymagos, 1,44 - 1,92 GHz)
- 2 GB RAM, 32 GB háttértár, microSD foglalat (max. 64 GB)
- Windows 10
- USB, microUSB, microHDMI
- Akku: 2580 mAh (tablet) + 5830 mAh (dokkoló)
- Súly: nincs adat
- Méret: 259 × 156 × 8,4 mm



(Forrás: Windows Central, Alcatel)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.