Hirdetés

Windows 10-es okostelefonnal újít a VAIO



|

Egyelőre persze csak Japánban kapható a VAIO Phone Biz.

Hirdetés

Korábban már voltak rá utalások, hogy a VAIO együttműködhet a Microsofttal, most pedig be is mutatta a gyártó az első Windows 10-es okostelefonját, a Phone Bizt

Hirdetés

A Phone Biz fém házzal készül, és áprilistól vihető haza, körülbelül 430 dollárnak megfelelő összegért. 

Bár nem csúcstelefon, azért nem is rossz: az 1080 x 1920-as felbontású, 5,5 hüvelykes kijelző alatt egy Snapdragon 617-es processzor, 3 GB RAM, 16 GB tárhely és micro-SD foglalat található. 

A kamerák 5 és 13 megapixelesek, míg az akku 2800 mAh-s. A Windows 10 miatt a Cortana és a Windows Continuum is támogatottak. 

A VAIO újdonsága egyelőre csak Japánban lesz kapható, és nem tudni, hogy mikor jut el más piacokra. A cég jelenleg egy japán befektetési vállalat tulajdonában van, illetve még 5 százalékos részesedéssel a Sony is benne van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.