Hirdetés

Windows Phone 7-es mobil a Delltől is



|

Rendkívül elegáns formaterv, és erőteljes hardver jellemzi a Lightningot.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Dell valóban komolyan gondolja az okostelefon-piacra való betörést: az Engadgetnél megszellőztetett Lightning nevű készülékük legalábbis ezt sugallja. A mobil várhatóan év végén fog hivatalosan bemutatkozni, és van rá esélye, hogy nagyot szóljon.

 

Dell Lightning
Dell Lightning

 

Az elegáns telefonba a külsejéhez méltó hardverek kerültek: a processzor az 1 GHz-es Snapdragon, 512 MB memóriával kiegészítve; a beépített háttértár kapacitása 1 GB, amely microSD-vel tovább bővíthető. Az előlapon egy 4,1 colos érintőkijelző kapott helyet, a felbontása a hírek szerint 800×480 pixel. Sajnos nem lehet pontosan kivenni, hogy az 5 megapixeles, autofókuszos kamera mellé került-e vaku, de úgy tűnik.

 

Egyéb specifikációk: GPS, gyorsulásmérő, 3G/HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi, QWERTY-billentyűzet. Állítólag a megjelenésekor már támogatni fogja a Flash-t is, bár ez nyilván nem kis mértékben függ attól, hogy az Adobe képes-e tartani az ütemtervét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.