Hirdetés

Windows Phone 7-re is jöhet a HTC Sense



|

Egyelőre nem tudni, hogy milyen formában ölthet alakot az egyéni felület.

Hirdetés

Az utóbbi napokban egyértelműen felpörögtek az események a Microsoft új mobilos operációs rendszere körül: a szoftver mostanra közel végleges formát öltött, csak az utolsó simításokat kell elvégezni rajta.

 

HTC HD2: Windows Mobile 6.5 és HTC Sense


Történt néhány nagy változás az előző generációhoz képest: az OS teljesen újra lett írva, és egyáltalán nem kompatibilis a meglévő programokkal. A felület valóban nagyon érdekes és egyedi, bár személyes tapasztalatok nélkül inkább nem nyilvánítanánk véleményt róla. Itt jön a képbe egy újabb microsoftos ukáz: elméletileg a gyártók nem szabhatják testre a kezelőfelületet a saját eszközeiken.

 

 


Ez főleg a HTC számára kellemetlen, hiszen már régóta a Sense kezelőfelület a Windows Mobile-os, és androidos készülékeik fő ismertetőjegye, amellyel ráadásul a nagy többség rendkívül elégedett. Drew Bamford, a tajvani vállalat kezelőfelületi fejlesztésekkel foglalkozó csoportjának feje most megtörte a téma körül honoló csendet: elmondta, hogy valamilyen formában, de lesz Sense a későbbi Windows Phone 7-es készülékeiken.

 


Maga a Sense nem csak egy téma, hanem konkrétan lecseréli az adott operációs rendszeren az alapvető alkalmazások egy részét. Mivel a Microsoft jelen esetben nem engedélyezi az OS magjához tartozó programok megbolygatását, így nem igazán tudjuk, hogy milyen módon fogja a HTC megoldani a problémát. A cég az első Windows Phone 7-es telefonját valószínűleg októberben fogja bemutatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.