Hirdetés

Windows Phone csúcsmobillal készül a ZTE



|

Összesen 17 vállalat készít már csempés mobilokat.

Hirdetés

A jelek szerint június végén elkészülő Windows Phone 8.1 rendszer a jövőben az eddiginél várhatóan jelentősen több mobilon lesz megtalálható, ugyanis mostanra 17 kisebb-nagyobb gyártónál készülnek csempés mobilok. Az egyik legérdekesebb készülék hamarosan a ZTE-től érkezhet, a pletykált Nubia W5 abszolút csúcsmobilnak ígérkezik.
 

Hirdetés


A fenti renderen megcsodálható ZTE mobil pontos specifikációi egyelőre nem ismertek, többek közt a kijelzőjének átlóját és felbontását is homály fedi. Viszont a pletykált 13 megapixeles hátlapi kamerából, Qualcomm Snapdragon 801 lapkakészletből, 3 GB memóriából, 64 gigabájtos háttértárból és 4500 milliamperes akkuból ítélve szinte biztosan legalább 5 colos Full HD panelről lehet szó.


Sajnos nem tudni, hogy a ZTE Nubia W5 várhatóan mikor válhat hivatalossá, hol lesz kapható és mennyibe fog kerülni.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.