Hirdetés

WP7 Tangóval jöhet a Nokia Lumia 900



|

A hírek szerint hardver tekintetében csak egy nagyobb érintőkijelzővel szerelt Lumia 800-ról van szó.

Hirdetés

Exkluzív információkkal rukkolt elő a The Geek Tech Blog egyik szerzője, az úriember állítása szerint egy Nokiánál dolgozó forrása jóvoltából megvizsgálhatta a Lumia 900 prototípusát. Mint kiderült, a készülék tulajdonképpen nem sokban különbözik az októberben bemutatott Lumia 800-tól, csupán 3,7 helyett 4,3 colos az AMOLED érintőkijelzője, és a hátlapi kamerájával is jobb minőségű felvételeket lehet készíteni.

 

 


Ezen felül a finnek eszközöltek néhány változtatást a készülékházon is, hiszen a microSIM foglalat fedele immáron az Apple iPhone-okban is használt módszerrel szedhető le, a microUSB port felé pedig nem került takarólap. Megemlítendő még, hogy a prototípus előlapja matt helyett fényes bevonatot kapott, ám ez a Lumia 800 tulajdonosok visszajelzései alapján elvileg még változhat.


Egyelőre nem világos, hogy mikor kerülhet piacra a Lumia 900, hiszen a megvizsgált modellen a Windows Phone 7.5 (Mango) operációs rendszer Tango kódnévre hallgató, jelenleg még aktív fejlesztés alatt álló utóda futott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.