Hirdetés

Ilyen az idei Black Friday az Amazonnál



|

Az Amazon úgy gondolja, hogy ha akció van, akkor azt normálisan kell csinálni.

Hirdetés

Minap írtunk arról, hogy a tengerentúlon tényleg elég komolyan veszik a Fekete Péntek nevű intézményt, ami nem más, mint az ünnepi bevásárlást megnyitó árleszállítós őrület, melynek keretein belül az emberek egymást tapossák az üzletekben. Ebbe száll bele páros lábbal az Amazon is. 

Hirdetés

Szerencsére mióta létezik az online vásárlás, egyre kevesebben halnak meg a vásárlási őrületben, viszont azt el kell ismerni, hogy az amerikai cégek tényleg komolyan veszik azt, hogy olcsón adják a dolgokat. Az Amazon, mint az egyik legismertebb forgalmazó (és gyártó) például jelentős akciót hirdetett meg az intelligens hangszóróira, és a vele kapcsolatos csomagokra, ami azt jelenti, hogy akár csak egyetlen ilyen kütyüt vennénk, akár többet, és hozzájuk még néhány apróságot, a korlátlan lehetőségek hazájának polgárai most tényleg aprópénzért csaphatnak le mindenre.

Példának okáért az Echo Sub csomag, ami két második generációs Echót jelent, most 250 dollárért kapható (70 000 forint) tehát 80 dollárral (22 600 forint) olcsóbb, míg két Echo Plus most 330 dolcsi (93 200 HUF), vagyis 100 dollárral olcsóbb, mint egyébként, ami 28.000 forint spórolásnak felel meg. Tekintve, hogy az intelligens hangszórók egyre elterjedtebbek, vélhetően az amerikai polgárok közül elég sokan lecsapnak majd az akciós termékekre, hiszen roppant kényelmes dolog mindössze hangutasításokkal kapcsolgatni a villanyt, tekergetni a termosztátot, és kávét főzni.

Persze mindebből Magyarországon továbbra sem profitálhatunk, pedig mind az Amazon okoseszközeit, mind pedig az ilyesfajta akciókat örömmel fogadná az istenadta nép.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.