Hirdetés

Már a falióra is okos lett



|

Hé, falióra, számolj vissza 10 percet! Az ilyen parancsoknak eddig nem volt sok értelme, most viszont már ezért se néznek hülyének.

Hirdetés

Az Amazon a minap mutatta be a szokásos őszi rendezvényén az Amazon Echo Wall Clock nevű óráját, mely elsőre pontosan olyannak néz ki, mint a hagyományos fali időmérő szerkezetek, ám igazándiból azoknál sokkal többet tud. 

Hirdetés

Ugyanis amennyiben összehangoljuk őt az otthonik hálózatunkkal, Alexa segítségével máris megjelennek a többletfunkciók, melyek többek között időzítésben nyilvánulnak meg. Megtehetjük például, hogy utasítást adunk egy 60 perces visszaszámlálásra, ha úgy gondoljuk, hogy gyermekeinknek ennyi időt adunk arra, hogy Overwatch-ban gyepálják egymást. Ilyenkor a percek felett LED-fények jelennek meg, és az idő múlásával kihunynak, ezzel is mutatva csimotáinknak, hogy még meddig élvezhetik a felhőtlen szórakozást. 

Mindemellett, mivel csatlakoztatva van, folyamatosan beállítja magát a pontos időre, nem nekünk kell azzal foglalkoznunk, hogy a megfelelő számokat mutassa. A tengerentúlon 30 dollárért árult Echo Wall Clockról nem tudni, hogy pontosan mikor kerül a boltokba, de vélhetően sikeres lesz, hiszen hiába intelligens, és jól illeszkedik az okosotthonok ökoszisztémájába, hagyományos kinézete miatt bizonyára sokan fogják szeretni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.