Hirdetés

Így derítsd ki, hogy jó-e otthon levegőt venni



|

Mondjuk csak akkor fog menni, ha almás telefonod van, máskülönben egyelőre marad a szaglásod.

Hirdetés

Sokan nem aggódnak azért, hogy milyen levegő veszi őket körül, de akit kimondottan érdekel, annak fontos lehet tudni, hogy vannak kütyük, melyek pont erre lettek kitalálva. Ilyen az Eve Room második generációja is. 

Hirdetés

Az ezüst színű alumínium házba csomagolt fekete keretes, 200x200 pixeles kijelző olyan alapinformációkat képes megjeleníteni, mint a hőmérséklet, a páratartalom, és ötcsillagos skálán a levegő minősége. Amiben ez a második generáció a korábbitól lényegesen eltér, hogy az AA ceruzaelem helyett immár Li-ion akkumulátorral érkezik, ami olyan téren mindenképpen kényelmesebb, hogy tölthető, és nem kell cserélgetni. Sőt, egyetlen ciklussal hat hétig képes üzemelni úgy, hogy amikor már csak alig van benne delej, csupán a hőmérsékletet és a páratartalmat mutatja, ezzel is próbálva minél tovább növelni az üzemidőt. 

Az Eve Room használható bármiféle alkalmazás nélkül is, ilyenkor az oldalán található nyilakkal navigálhatunk, de mégis úgy az igazi, ha párosítjuk a telefonunkkal, és az iOS Home vagy a saját Eve alkalmazáson keresztül böngésszük az adatait. Sőt, amennyiben otthonunkban erre kialakított ökoszisztéma van, úgy az appon keresztül beállíthatóak az olyan automatizált folyamatok, mint a termosztát állítása napszaknak és otthontartózkodásunknak megfelelően. Az Eve saját alkalmazása egyébként részletesebb információkkal szolgál, mint az Apple-é, hiszen visszamenőleg is böngészhetjük a levegőminőségi statisztikákat, sőt, ha olyanunk van, akár meg is oszthatjuk őket. Akit esetleg érdekel a kütyü, annak fontos tudni, hogy jelenleg 100 dollárért (vagyis 99,95-ért, de az tulajdonképpen 100) vásárolhatja meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.