Hirdetés

Intelligens otthont kapott a háborúban lábait elvesztő veterán



|

Irakban mindkét lábát elveszítette, most viszont kapott egy okosotthont, hogy teljes életet élhessen.

Hirdetés

Chris Levi, nyugalmazott háborús veterán egy bombarobbanás alkalmával Bagdadban súlyosan megsérült, miközben négyéves szerződését töltötte az amerikai hadsereg kötelékében. Azóta művégtagokkal él, ám a 9/11 hőseinek tiszteletére létrejött Tunnel for Towers alapítvány hatalmas meglepetéssel szolgált számára. 

Hirdetés

A robbanás után Levi kórházi kezelések és rehabilitációk hosszú során esett át, melyek 2,5 évig tartottak, mostani, új otthonában pedig minden berendezési tárgy úgy került elhelyezésre, hogy megváltozott mozgásképességének megfeleljen. A Tunnel for Towers alapítvány az elmúlt hét évben 75 otthont adott át hasonló helyzetben lévő veteránoknak.

Ahogy az alapítvány elnöke, Frank Siller fogalmazott, "Otthonokat építünk azoknak, akik a legnagyobb árat fizetik a haza védelméért". Leviről pedig azt mondta, hogy igazi hős, és büszke rá, hogy az alapítványon keresztül ilyen módon tudnak neki segíteni. Az alábbi videó megmutatja, hogy milyen az új lakás. 

Az okosotthon fogalmát mindenképpen kiterjeszti ez a megoldás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.