Hirdetés

Már csak ez hiányzott: okositató macskáknak



|

Itt a megoldás, hogy a drága jó Cirmi addig se legyen szomjhalál áldozata, míg oda vagyunk a gyárban.

Hirdetés

Sokan vannak, akik a házi kedvencükért mindent megtennének, és világért sem szeretnék, hogy míg távol vannak, ő bármiben hiányt szenvedjen. Ilyenkor felmerül a gondolat, hogy ide már nem elég egy kamera, amin a melóhelyen is látjuk, hogy Bundás kutyus éppen hogyan marcangolja szét a méregdrága ülőgarnitúrát. 

Hirdetés

Az Acer nevét valószínűleg mindenki ismeri, aki kicsit is otthonosan mozog az informatika világában, azt viszont már sokkal kevesebben tudják, hogy a gyártó simán kimozdul a leginkább számítástechnikai eszközök határolta komfortzónájából, hogy valami egészen mást is a piacra dobjon. A Pawbo Spring egy olyan itató (jobb szó nincs rá), mely figyeli, hogy kedvencünk milyen gyakorisággal fogyaszt folyadékot, arról pedig, hogy az innivaló mindig tiszta legyen, háromrétegű szűrő gondoskodik. Az eszköz macskáknak és kutyáknak lett kitalálva, belőlük azonban az elemmel működő, botlábú chihuahuától a tekintélyt parancsoló megjelenéssel bíró moszkvai őrkutyáig, kiszolgál bármekkora testméretet.

Az itatóhoz tartozik egy alkalmazás is, mely konkrét számokban tájékoztatja a gazdit arról, hogy a jószág mennyit ivott, és ha úgy találja, hogy nem megfelelő a folyadékbevitel, akkor jelez, ami a forró nyári napokon elég hasznos tud lenni. Az alkalmazás több időintervallumban is jegyzi az "italozás" mértékét, így óránkénti, napi, és heti bontásban is megnézhetjük az adatokat, és akinek több állatkája van otthon, az iPuppyGo tracker segítségével személyre szabott profilokat készíthet mindegyikhez. Az itató ára 175 font, ami nagyjából 65.000 forintnak felel meg napi árfolyamon. Kinek ne érne meg ennyit a házi kedvence?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.