Hirdetés

Mivel újítson egy okoshangszóró? Képpel!



|

Az okoshangszórók mostanában új divatot hoztak, de az még újabb elképzelés, hogy a hang mellett képet is szolgáltassanak. Pedig már van ilyen, mutatjuk is.

Hirdetés

A vezeték nélküli hangsugárzók és az okoshangszórók piacán egyre több friss modell tűnik fel, és persze igyekeznek is egymást túllicitálni. Általában teljesen érthető tulajdonságokkal teszik mindezt (erősebb hangszórók, tisztább hangkép, esetleg okosabb funkciók), de az még nekünk is új, hogy egy hangeszköz azzal emelkedjen ki a többi közül, hogy szebb a képe. Márpedig most jönnek az ilyen modellek, tessék felkészülni.

Hirdetés

A legelső Google Smart Display-t, ami tulajdonképpen egy Google Home-ra aggatott kijelző, a Lenovo indította útjára az elmúlt héten, most pedig máris itt egy újabb jelentkező, aki szeretne minél nagyobb szeletet kiharapni a tortából. A minőségi hangrendszereiről ismert JBL terméke a Link View névre hallgat, és a jelenlegi információk szerint a Lenovo termékéhez hasonló áron kerül majd a boltokba, ám van egy hatalmas előnye versenytársával szemben. Nem nehéz kitalálni, mi az, hiszen ha JBL, akkor egyértelműen a hangzás lesz a húzóerő.

Ami viszont megoszthatja a leendő célközönséget, az a kinézet, hiszen a 8 hüvelykes kijelzőt és 5 megapixeles kamerát tartalmazó egység kicsit olyan, mintha a JBL fogta volna az egyik autós, kalaptartóra szerelhető hangszóróját, és belefarigcsálta volna a képernyőt. De persze ízlések és pofonok, ugyebár.

A Lenovo kütyüjéhez hasonlóan itt is lehetőség van a kamera és a mikrofon egyszerű deaktiválására, illetve a Link View fröccsenésálló, vagyis ha egy ittas pajtatánc alkalmával kapna az arcába egy fél korsó sört, még simán működőképes marad. Teszi mindezt 249 dollárért, ami megegyezik a Full HD Lenovo Smart Display árával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.