Hirdetés

Ettől lesz futurisztikus és látványos a kerted



|

Aki igazán mutatós kertet szeretne, semmiképpen ne hagyja ki azt, amiről most írunk.

Hirdetés

Az otthonunk belső tereit számos intelligens eszközzel tehetjük kényelmesebbé, és modernebbé, nem csoda hát, hogy idővel mindez a kertbe is kiszabaduljon. 

Hirdetés

Természetesen nem arról van szó, hogy jön az udvari intelligens mosógép vagy tévé, hanem valami sokkal látványosabbról, mégpedig a világításról, ami - ha megfelelően van elhelyezve - egy egészen másfajta világot képes teremteni abba a kertbe, amit nappal ismerünk. Igaz, a Philips újdonsága még nem jelent meg, csupán egy-két kiszivárgott kép kering a neten, de az már egyértelműen látható, hogy a fényszalag elég pofás látványt nyújt.

Jelenleg úgy tudni, hogy ellenáll a mostoha körülményeknek, tehát nem fog tönkremenni az UV-tól, esőtől, hótól, sártól, portól. Illetve még egy információ áll rendelkezésre, miszerint a közel 5 méteres szalag nagyjából 45.000 forintnyi dollárért érhető majd el, míg a rövidebb, mindössze kétméteres darab ára 90 dollár, ami napi árfolyamon bő 25.000 forint. Tény, hogy nem olcsó, hiszen a valamirevaló kinézethez jó pár méternyit kell rendelni, ahhoz pedig mélyen a zsebbe kell nyúlni. Cserébe színváltós, és szokás szerint alkalmazással is irányítható, tehát nem kell kimennünk ahhoz, hogy odakint megváltozzon a hangulat a színek segítségével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.