Hirdetés

Ez a router az egész utcának elég lenne



|

A TP-Link egysége akár száz kütyüt is kezel egyszerre, és az Űrgolyhókból idézve el-kép-zel-he-tet-len sebességgel.

Hirdetés

Amennyiben egy halom olyan dolgunk van otthon, melyek vezeték nélküli hálózaton keresztül kommunikálnak egymással, akkor nem árt, ha mindezt kellő sebességgel teszik, és nem lesz torlódás az információs sztrádán. Több generáció él egy nagy házban? Egy társasház osztaná meg az internetét? Vagy egy jóféle kocsmában, klubban adnánk netet a vendégeknek? Akkor itt egy kiváló megoldás!

Hirdetés

A TP-Link Deco M9 Plus már megjelent az Egyesült Királyságban, ahol 125.000 forintnak megfelelő helyi fizetőeszközért adják, cserébe viszont valóban elég jól mozog a pályán, és bőven megfelel az elvárásoknak. A gyártó szerint, ha stratégiailag megfelelő ponton helyezzük el, akkor simán lefed 420 négyzetméternyi területet. Ami további nagy előnye a Deco M9 Plusnak, hogy eleve az okosotthonokra van optimalizálva, ami azt jelenti, hogy simán képes száz eszközt is ellátni, illetve nem csupán a wifivel boldogul, hanem megy neki a ZigBee és a Bluetooth is. Mindezekhez dedikált alkalmazást kapunk, melyben simán alakíthatunk ki többszöri parancsokat, tehát ha éppen Netflixet szeretnénk nézni, akkor megadhatjuk, hogy a sebesség legyen a prioritás, illetve halványodjon el a világítás. 

A fizikai jellemzők terén az útválasztó háromsávos kapcsolattal rendelkezik, ami akár 2134 Mbps sebességet is lehetővé tesz (867 Mbps két 5 GHz-es sávban, valamint 400 Mbps 2,4 GHz-en), minden egységnél nyolc darab belső antennával. A burkolat alatt négymagos Qualcomm processzor dolgozik, és a Smart Connectnek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a routerünk mindig a teljesítményre fog koncentrálni, és optimálisan osztja ki a sávokat. A Deco M9 Plus védelemben sem szenved hiányt, hiszen a TP-Link HomeCare részeként szülői felügyeletet, illetve háromévnyi ingyenes vírusvédelmet nyújt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.