Így zsarolták meg e-mailben Szirmai Gergelyt



|

Megzsarolták e-mailben Szirmai Gergelyt, az ismert videós pedig most maga meséli el, hogyan történt a dolog.

Hirdetés

Meglehetősen félelmetesen hangzik az, ha a semmiből felbukkan egy zsaroló, és tetemes pénzösszeget követel az embertől azzal a felütéssel, hogy amennyiben nem fizetünk, búcsút inthetünk profilunknak valamelyik közösségi oldalon, ő ugyanis megszerezte a jelszavunkat, és bármikor átveheti az irányítást.

Pontosan ez történt meg az ismert youtuberrel, Szirmai Gergellyel is, aki részletesen elmeséli az esetet, sőt meg is mutatja azt az e-mailt, amit a zsaroló küldött neki. Szakértők segítségével pedig megpróbálunk tanácsokat is adni arra az esetre, ha esetleg más is belefutna efféle zsarolási kísérletekbe.

Hirdetés

Legújabb #oszdazészt videónkban az online zsarolásokról és a zsarolóvírusokról van szó, így került szóba a fenti történet is. Az alábbi videóban részletesebben is boncolgatjuk a témát. 

Az #oszdazészt kampány keretében olyan, közérthető cikkeket és videókat teszünk közzé a PC World, a GameStar és a Computerworld oldalain, amikben szakértők és közismert személyek magyarázzák el, hogyan kerülhető el legegyszerűbben a baj.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.